Başkan Arda Aydoğdu göreve başladı

23 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen Türkiye’de bir ilk olan Seferihisar Çocuk Belediyesi 6. dönem Belediye Başkanlığı seçiminde üç aday arasında 182 oyun 87’sini alarak Çocuk Belediye Başkanı seçilen Arda Aydoğdu, Çocuk Belediyesi’nde gerçekleştirilen tören ile Başkanlığı Melis Kumral’dan devraldı.

Dünyanın ve Türkiye’nin bir çok yerinde çocuk belediyeleri kurmak için çalışmalar yapılmaya başlanmışken Seferihisar’da altı dönemi geride bırakan Çocuk Belediyesi yeni başkanı Arda Aydoğdu “Öncelikle sevgili arkadaşlarıma beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Başkanlık görevimde gerçekleştirmeyi hedeflediğim projeleri sizlerin yardım ve destekleriyle hep birlikte yapacağımıza inanıyorum. Bir önceki dönem başkanımız Melis Kumral’a da eğitim hayatında başarılar diliyor, tüm etkinliklerimizde tecrübelerinden faydalanabilmek istiyorum. Bana emanet edilen bu görevi tüm özverimle yerine getirip, Seferihisar’ın çocuklarını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi. 
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ” İlk başta ailelerimize ve çocuklarımıza burada oldukları için teşekkür ediyorum. Çocuk Belediyesi bizim en önem verdiğimiz birimlerden biri, Melis başkanım ile 6 ay boyunca birlikte çalıştık. Çok kıymetli çalışma ve projeler gerçekleştirdiğimize inanıyorum, Melis’e bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum ve yeni yönetime de hayırlı uğurlu olsun diyor, beraber çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. 

Çocuklar, haftada bir gün Seferihisar Belediyesi binasında toplantılara katılacak, bağlı oldukları müdürlüklerle birlikte çalışmalarda yer alacak. Ayrıca haftanın belirli günlerinde Çocuk Belediyesi’nde toplantılar ve etkinlikler düzenleyecek.

Çocuk Belediyesine oyuncak kütüphanesi açıldı

Seferihisar Belediyesi personeli Psikolog Selver Tutan öncülüğünde çocuklar ile birlikte paylaşma teması ile kurulan oyuncak kütüphanesinde istenen oyuncağı almak için başka bir oyuncağın bağışlanması yeterli olacak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.