Bandodan Zafer Bayramı Konseri

Seferihisar Belediye Bandosu, Kaleiçi’nde Zafer Bayramı kutlamalarında sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat süren konseri izleyen vatandaşlar büyük bir coşku yaşadı.

Konsere Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürhan Özata da katılırken konser alanını dolduran yaklaşık 2 bin seyirci Seferihisar Bandosunun çaldığı  marşlarına  eşlik etti.

Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 kişilik ekibiyle muhteşem bir konsere imza atan koroya çiçek vererek teşekkür etti.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Soyer;  “7 yıldır burada konserler yapıyoruz. Birbirinden başarılı sanatçılar, tiyatrolar burada sahneye çıktı. Ama bu akşamki kadar gurur duyduğum çok azdır. Bugün sahnede olanlar belediye personellerimiz, esnafımız, bizim insanlarımız. Harika bir repertuar, muhteşem bir performans. Koromuza çok teşekkür ediyorum. Bu akşam bizi burada yalnız bırakmayan sizlere de şükranlarımızı sunuyorum. Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.

 

 

 

DSC_8399 DSC_8414

DSC_8419 DSC_8442

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.