Aylin Nazlıaka’dan Seferihisar Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları MHK Üyeleri Nurşen Balcı ve Hatice Semerci, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, İl Kadın Kolları Sekreteri Tünay Kantekin CHP Seferihisar örgütü kadın yöneticileri ile bir araya geldi


Seferihisar Belediyesi Zenşiye Güler Anı Evi’nde gerçekleşen ziyarette Aylin Nazlıaka CHP kadın kolları yönetimi olarak her zaman yanındayız mesajını verdi. 


Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ın davetlisi olarak partili kadınlarla buluşan Aylin Nazlıaka Parti çalışmaları hakkında bilgi alarak Seferihisarlı Kadın Kolları üyelerine seçimlerde gösterdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Aylin Nazlıaka ” Burada harika bir görüntü var, bizler hepimiz gerçekten emekçiyiz ve en önemlisi Cumhuriyet emekçisisiyiz çünkü içinde bulunduğumuz dönemde Cumhuriyet ile Atatürk ilke ve değerleri ile  adeta restleşen karşı devrim yapmaya çalışan bir iktidar var. Dikkat edin laiklik ile derdi olanların her zaman kadınlarlada derdi vardır, çünkü onlar kadınları geleneksel rollerin içine hapsetmek ve evde konumlandırmak isterler zaten iktidarın bütün konuşmaları bununla uyuşuyor. Biz ilk yerel seçimlerde artık ülkemizi Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız bunu kim yapacak elbette sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ama  öncü güç olarakta Cumhuriyet Halk Partili kadınlar yapacak. Benim yürekten inandığım bu, sizlerde bu kararlılığı görüyorum, sizin emeğinizi biliyorum o yüzden inandığım sizlersiniz “dedi.

 
 CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak “Bugün partimize 25 yıl emek vermiş, kadının olmadığı yerde demokrasinin olmayacağına ve toplumun gerçek öznesinin kadın olduğuna inanan, ülkemizin her zaman olduğundan çok Cumhuriyet Halk Partili cesur ve devrimci kadınlara ihtiyacı vardır diyen Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’ya yanımızda olduğu bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. 

Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur

CHP Kadın Kolları Genel Başkanımızı mandalinanın ve emekçi kadınların diyarı olan Seferihisar’da ağırlamak onur duyuyoruz,  sizi aramızda görmek bizlere ayrı bir heyecan kattı. Seferihisar İlçe Örgütü olarak bizler de Seferihisarlı kadınlarımız için öncü güç olma kararlılığındayız. Bu amaçla ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarındaki kadın yol arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ve ilçemizde yaşayan  kadınları odak noktasına yerleştiren çalışmalarla oluşan farkındalık ve toplumsal duyarlılık için huzurlarınızda özellikle kadın kolları başkanım Sayın Serap Çınar’a teşekkür etmek istiyorum. Biz kadınların bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur” dedi. 


Ziyarete Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, Seferihisar Belediyesi CHP Meclis Üyesi Duygu Ulu, Seferihisar CHP Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in eşi Fatma Yetişkin ve CHP Kadın Kolları ile Gençlik Kolları yönetim kademesinde bulunan partili kadınlar katıldı. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.