Atatürk’ten Bir Armağan 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da coşkuyla kutlanıyor.

 

Sabah saat 09.00’da Sığacık Meydanı Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma töreniyle başlayan etkinlikler, Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi  Salonu’nda düzenlenen kutlama programıyla devam etti.

 

İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Recai Atasavun ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımı ile başlayan bayram töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya’nın konuşmasıyla devam etti.

 

İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şehit Öğretmen Mehmet İzdal Okulu, Nejat Hepkon Okulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ve Seferihisar Belediyesinin yurt dışından gelen çocuk misafirleri olan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan, Sırbistan, Moldovya, Bulgaristan ve Seferihisar Belediyesi Bale ve Jimnastik Gurubu’nun gösterisi salonu dolduran vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

 

Tören okullar tarafından ortaklaşa hazırlanan sandalye kapma, balon patlatma ve yumurta taşıma yarışmaları ile tamamlandı.

ÇOCUK BAŞKAN KOLTUKTA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yerine 12 yaşındaki Ceren Özlem geçti.

Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencisi Ceren,  Belediye Başkanı koltuğuna oturdu ve telefonla belediye çalışanlarına talimatlar verdi. Başkan Soyer’le de sohbet eden Ceren, okullar hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

KUTLAMALAR AKŞAM DEVAM EDECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen programla devam edecek. 18.30’da Şehitler Çeşmesi önünden kortej yürüyüşüyle başlayacak etkinlik, Belediyenin organizasyonuyla yurt dışından gelen halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle Belediye Yeni Kültür Merkezi’nde devam edecek.

 

DSC_0128 DSC_0137 DSC_0142  DSC_0174 DSC_0182 DSC_0216 DSC_0232 DSC_0241 DSC_0256 DSC_0292 DSC_0304 DSC_0325 DSC_0338 DSC_0343

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.