Anneler Günü’nde İkinci Bahar

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Anneler Günü’nde, Huzur İkinci Bahar Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret etti.  Birer buket çiçekle ziyareti gerçekleştiren Başkan Soyer, annelerle uzun süre sohbet etti.

 

Her Mayıs ayının ikinci pazarı tüm dünyada kutlanan Anneler Günü’nde, Seferihisar’da tedavileri devam eden anneler de unutulmadı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, AB Erasmus Projesi “Gençlik Çalışanı Yetiştirme Projesi” kapsamında ilçede bulunan Türk Kızılayı İzmir Şubesi’nden 30 gönüllü gençle birlikte Huzur İkinci Bahar Yaşı Bakım Evi’ne gitti. Yaşlıları ziyaret eden Başkan Soyer, 15 anneye de çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladı. Yaşları 18-27 arasında değişen 30 gönüllü gençle birlikte yaşlılarla sohbet eden Başkan Soyer, Kızılay gönüllüleri gençlerinin yaşlılar için verdiği mini konsere de eşlik etti.

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Soyer;” Anneler Günü çok özel bir gün. Burada tedavileri devam eden büyüklerimize hem biraz moral vermek hem de yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bizimle birlikte olan Türk Kızılayı gönüllerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. En başta, eli öpülesi, baş tacı edilesi, rahmetle anılası analarımızın, sonra anne-baba olmayı birlikte tattıklarımızın ve bizden olma müstakbel annelerimizin velhasıl tüm kadınlarımızın Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

SAM_1634 SAM_1636 SAM_1650

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.