Anadolu’dan Gelen Sese Kulak Verenlere Teşekkürler

İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayınlanan Nevruz filminde öne çıkan; Koyun, keçi ve küçükbaş hayvancılık vurgusundan dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

‘‘Biz Birlikte Türkiye’yiz’’ sloganıyla yayınlanan reklam filminde, Türkiye’nin her bölgesinden insan ve doğa manzaralarının yanında; Koyun, keçi, oğlak, kuzu, sürü ve çoban gibi motiflerle Anadolu’nun kadim ekonomik faaliyeti küçükbaş hayvancılığa yapılan vurgunun büyük önem taşıdığını ifade eden İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in ‘‘Anadolu coğrafyası, küçükbaş hayvancılık coğrafyasıdır’’ sözü doğrultusunda çizilen yol haritasının, koyun ve keçi yetiştiriciliğine büyük bir değer artışı getirdiğini ifade etti.

 

ARTACAK DESTEK SEKTÖRÜ GÜÇLENDİRİR!

 

Filmde küçükbaş hayvancılığa yapılan vurgunun, gelecek dönemde koyun keçi yetiştiriciliğine verilen desteğin süreceğinin habercisi olduğunu kaydeden Türer, baharın ve yenilenmenin başlangıcı olarak kabul edilen nevruz kutlamasında Koyun-Keçi yetiştiriciliğine verilen yerden ötürü emeği geçen herkese İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu olarak şükranlarını sunduklarını söyledi.

 

FILM COBAN COCUK OZER TURER

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.