Bağkur prim Emekli Aylık Bilgisi Sorgulama işlemi

 

Bağkur prim Emekli Aylık Bilgisi Sorgulama işlemi yani bağkur emeklilik maaşı sorgulama hizmetleri artık internet üzerinden yapılabilmektedir. Yeni düzenleme ile birlikte sigorta prim gün sayısına göre emeklilik maaşı ne kadar alacağınıza yönelik tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Wikipedia SSK ekranından sizlere nitelikli bilgiler verirken aynı zamanda sosyal güvenlik kurumu mecrasından nasıl sorgulama yapılabileceği ve bağkur emekliliği ile ilgili bilgilerin de nasıl öğrenileceğine dönük bilgileri vereceğiz.

Bağ-Kur emekli maaşı sorgulama işlemini aşağıdaki link aracılığı ile kolay ve pratikçe gerçekleştirebilirsiniz. Bağkur emekli aylık bilgisi için aşağıdaki adımları doğru bilgileri girerek görüntülemeye çalışınız. 4b emekli aylık bilgisi için e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaparak pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz.

4B (Bağkur) Emekli Aylık Bilgisini Yani Maaş Sorgulamayı Nasıl Yaparız?

Bağkur emekli aylık bilgisi sorgulamasını öğrenmek için aşağıda e-Devlet sistemine verilen bağlantıyı kullanarak 4B Emekli Aylık Bilgisi panelini kullanarak gerekli işlemleri yapabilirsiniz. http://www.bagkurbilgisi.com/blog/bagkur-emekli-maasi-sorgulamabu sayfadan emekli maaşı sorgulamanın nasıl yapılacağı konusunda detaylı bilgiler alabilmek mümkündür Sayfada emekli maaşı alma şartları ve emekli maaşına dönük detaylar verilmiştir. Bunları öğrenebilirsiniz.

Bağkur Emekli Maaşı sorgulamak için yapılması gerekenler nelerdir?

—- Tarım gibi işlerde kendi adına çalışan kişiler haricinde esas faaliyetine son verip vermeyeceğini bildirmek üzere resmi kurumlar tarafından hazırlanan dilekçelerle birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu’na gidilmesi gerekmektedir.

—- Tahsis talep tarihinde kanunda yaşlılık aylığı için belirtilen Bağ-Kur prim gününün süresi ve belirtilen yaş şartları yerine getirilmek zorundadır. Bu şartlar 1 ay içerisinde yerine getirildiği taktirde Bağ-Kur maaş sorgulama işleminizi yapmanız mümkün hale gelir.

http://www.bagkurbilgisi.com/blog/bagkur-prim-sorgulama  üzerinden de bağkur Prim Gün Sayısı Sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için yapılması gerekenler basamak basamak aşağıda belirtilmiştir. Buradan sizler de sorgulamaları kısa sürede yapabilirsiniz.

Sitemizin form sayfasındaki formu eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

—- İşe ilk başlangıç tarihi,

—- İşten çıkış tarihi veya halen devam ettiğiniz tarih,

—- Arada çalışmadığınız gün tarihi bilgilerini girdikten sonra prim gün sayınızı hemen öğrenebilirsiniz.

Bağkur ile ilgili diğer tüm içerikleri ve sorgulama hizmetlerini www.sgk.gov.tr adresi üzerinden Bağ-Kur ekranından kısa süre içerisinde öğrenebilir ve bilgi elde edebilirsiniz.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.