Alive Open Air Seferihisar’da Başlıyor!

Alive Open Air Festivali 6-7-8-9 Ağustos tarihlerinde etkili müzik gruplarıyla başlıyor.

Deniz, kum ve sıkı müzik Ege’nin en meşhur tatil kasabalarından Seferihisar’da buluşuyor. Alive Open Air Festivali 6-7-8-9 Ağustos tarihlerinde dev gruplarla startalıyor, İzmir ve çevresindeki binlerce müzikseveri müzik ve eğlence dolu 4 muhteşem gün bekliyor.Festivalin giriş biletleri de çok uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Günlük giriş biletinin sadece 35 TL dolduğu festivalde, 4 günlük kombine biletler 60 TL, kamp + kombine biletlerin fiyatıysa 80 TL!

Nomad Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek festivalmüzikten çok daha fazlasını vaat ediyor.

Türkiye’nin en büyük festival alanı

Festival, tam 60 dönümlük denize sıfır dev bir alanda 20 bin çadırlık konaklama kapasitesi ve 100 bin kişilik konser alanıyla şimdiden Türkiye’nin en büyük müzik ve eğlence festivali olmaya aday.

 

29 baba grup bu festivalde!

 

Alive Open Air sahnesi dev gruplara ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip Anathema, Ege’nin en sakin kasabasına bomba gibi geliyor. Dans etme garantili BrooklynFunk Essentials uzun aradan sonra yeniden bizimle. mor ve ötesi ve Türkiye‘nin belki de en sevilen üçlüsü MFÖ ile Seferihisar iyiden iyiye canlanıyor, renkleniyor!

 

Festivalde aynı zamanda çok sevindirici sürprizler de var.Anima, yıllar sonra orijinal kadrosuyla ilk defa Alive Open Air’de! Mavisakal efsane kadrosuyla yeniden bir arada. 80’li ve 90’lı yılların dev trash metal grubu Metalium da orada!

 

Alive Open Air’de tam 29 baba grup hayranlarına unutulmaz bir 4 gün yaşatmak için gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede olacak. Gelen herkes, deniz, kum, güneş ve sıkı müziğe doyacak.

 

Keşfedilmeyi bekleyen üniversiteli müzik gruplarına özel

UniAlive sahnesi Alive Open Air’de!

 

Alive Open Air Festivali’nde yeteneklerini ve müziklerini binlerce dinleyiciyle buluşturmak isteyen üniversiteli gruplar için de özel bir sahne kurulacak. Sahne alacak gruplar üniversite müzik kulüpleri tarafından seçilecek, böylece gençler kendi festivallerini düzenlemiş olacak!

 

Müzikten çok daha fazlası Seferihisar’da!

 

Festival boyunca katılımcıların sadece iyi vakit geçirebilmesi için her şey düşünüldü. Yiyecek ve içecek standları, eğlence alanları, upuzun bakımlı bir plaj, tertemiz deniz, güvenlik, doktor, hijyenik ve yeterli sayıda tuvalet, duşlar… Alive Open Air, 4 günlük gerçek bir eğlence kasabası olacak.

 

Ayrıca Seferihisar doğası, tarihi ve tüm misafirperverliğiyle festival katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Festival ile ilgili daha detaylı bilgi, aliveopenair.com adresinde.

Sosyal medya hesapları:

facebook.com/aliveopen, twitter/aliveopenair, instagram/aliveopenair

 

Kimler Var?

 

6 Ağustos

Anathema

Metalium

Pitch Black Process

Murder King

Nemrud

Soul Sacrifice

Kanca

 

7 Ağustos

Brooklyn Funk Essentials

BaBaZuLa

Peyk

Entu

ReşatÖden

MızıkçıMelodiler

Burcu Tatlıses

 

8 Ağustos

mor ve ötesi

Cem Adrian

Anima

Kesmeşeker

YüzyüzeykenKonuşuruz

Adamlar

BarışDemirel

 

 

 

 

9 Ağustos

MFÖ

MaviSakal

Moğollar

She Past Away

Kül

Ehl-iKeyf

NilüferAçıkalın

 

 

 

DJ’ler

Çağlan Tekil

Murat Meriç

Naim Dilmener

Akif Burak Atlar

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.