AKP Seferihisar’da Kafaları Karıştıran Rötar

AK Parti’de o ilçe kongresi için kafaları karıştıran rötar! AK Parti’de 10 Mart Cumartesi günü yapılması gereken ancak erteleme kararı çıkan Seferihisar İlçe Kongresinin 6 Nisan Cuma günü yapılması kararlaştırıldı. 1 aylık erteleme ‘değişim kararı’ çıkmayan ilçede Başkan Nişancı’nın durumu konusunda kafaları karıştırdı.

Ak Parti İzmir’de Aydın Şengül’ün il başkanlığı görevini devralmasının ardından kongre takvimi de işlemeye başladı. 11 ilçe için mevcut başkanlarla devam kararı alan partide genel merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatörün İzmir’de yaptığı temayül çalışması sonunda 4 ilçenin daha başkanlarına daha güven oyu çıkmış, 15 ilçede ise değişim yönünde karar alınmıştı.

NİŞANCI’NIN KOLTUK SALLANIYOR MU?

Takvimde tek sürpriz değişiklik Seferihisar Kongresi’nde yaşandı. Yola mevcut Başkan Hamit Nişancı’yla devam edilmesi kararlaştırılan ilçede 10 Mart Cumartesi günü yapılması beklenen kongrenin ertelenmesi kararlaştırıldı.

AK Parti’de bugün konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve İl Başkanlığı Seferihisar İlçe Kongresi’nin 6 Nisan Cuma günü yapılmasına karar verdi.

Kongrenin yaklaşık 1 ay ileri bir tarihi atılması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Başkan Nişancı hakkında son kararın verilmediği iddiaları ortaya atıldı. Kulislerde partinin Seferihisar’da yola başka bir isimle devam edebileceği ve bu nedenle kongrenin takvimde sona atıldığı ileri sürüldü.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.