AKP Adayına Cevabı Sığacıklı Balıkçılar Verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu seçim çalışmalarına Seferihisar’da devam etti.

 

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’le birlikte Seferihisar’da mitingler gerçekleştirdi. Ürkmez, Doğanbey, Seferihisar merkez seçim bürolarının ziyaretlerinin ardından Sığacık’a geçen Kocaoğlu ve Soyer’e en büyük sürpriz Sığacıklı balıkçılardan geldi.

 

İlçe merkezinden yüzlerce araçlık konvoyla Sığacık’a gelen Kocaoğlu ve Soyer’i Sığacık’ta coşkulu bir kalabalık karşıladı. Sığacık’ta Seferihisarlılara seslenen Kocaoğlu, hedeflerinin 4 milyon İzmirliyle birlikte kenti kalkındırmak, gençlerimize iş bulmak, lokmamızı büyütmek. 10 yıl önce başladığım Belediye Başkanlığı sürecinde ilk günden itibaren bunu planladık, bunu düşündük yol haritasını belirledik. Nereyi nasıl kalkındıracağız hepsini bildiklerini söyledi.

 

SIĞACIK KALEİÇİ MÜCEVHERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi Kaleiçi’nde yapılan çalışmalardan bahseden Kocaoğlu; “Tunç başkan projeyi hazırladı kuruldan geçti. Sığacık Kaleiçi gibi bir mücevher insanlıkla buluşuyor. Eğer sizin hedefinizde bu kenti kalkındırmak varsa Sığacık kalesindeki binaları restore eder turizme sunar Sığacık’ın kalkınmasında kaldıraç görevi görürsünüz. Siyaset; ülke için, insan için hizmet için yapılır. Siyaset kendinin ikbali için yapılmaz. Siyaset ahlaklı olma işidir. Siyaset her adamın yapacağı iş değildir. Parayla işin varsa, gideceksin gece günüz çalışarak paranı kazanacaksın. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, başbakanlık para kazanma yeri değil hizmet etme makamıdır” dedi.

 

BİR AVM BİR ÇOCUĞUMUZUN TIRNAĞI ETMEZ

Gezi olaylarına değinen Kocaoğlu; “80 ihtilalinden sonra 33 sene geçti gezi olayları oldu. Yine bizim iktidarımız çocuklarımıza polisle saldırdı. 8 tane çocuğumuz şehit oldu, 12 çocuğumuz gözünü kaybetti. Bir başbakan ‘ağaçları kesmiyorum, geleceğimiz sizsiniz, buraya AVM yapmıyorum, sizin canınız sağ olsun’ deseydi ne olurdu?  Bir AVM bir çocuğumuzun tırnağına etmez. İnsan sevgisi olan, evladını seven başkasının evladını da sever. Gençlerin üzerine TOMA gönderir mi? Neden gönderiyor? Çünkü yaptıklarından korkuyor” dedi.

 

HÜKÜMET 17 ARALIK’A KADAR ŞAŞI BAKAN HÜKÜMET ŞİMDİ HİÇ BAKMIYOR

 

Başkan Kocaoğlu; Merkezi hükümet İzmir’e 12 sende 5 milyar 300 milyon liralık yatırım yaptı. Özelleştirme adı altında İzmirlinin 6 milyar 600 milyon liralık malını sattı. İzmir’in malını sattığı kadar bile yatırım yapmadı. İzmir, 2013 yılında merkezi hükümete 40 milyar lira vergi verdi. Bu hükümet İzmir’e 17 Aralık’a kadar şaşı bakıyordu. Şimdi hiç bakmıyor. Gözlerini kapatıyor. Neden? İzmir’den korkuyor. İzmir’in aydınlığından, dik duruşundan, efelerinden korkuyor. Bir başbakan İzmir gibi 3. büyük kente ‘gavur’ der mi? Milli Eğitim Bakanlığı yapmış bir adam İzmir gibi bir kente ‘eli yüzü sümüklü pis çocuk’ der mi? ‘İzmir’in milletvekili olmaktan hicap duyuyorum’ diyen eski Ulaştırma Bakanı sonra yüzünü kızartmadan gelip İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı olur mu?  Başbakan İzmir ‘Binali Yıldırım’a muhtaç’ diyor.  Niye muhtaç olacağız. Bir din adamı ‘İzmir’in irfanı eksik’ diyor. İrfanı kimden öğreneceğiz. 17 Aralık’tan sonraki olaylara baktığımızda kimin eksik, kimin fazla olduğunu dünya alem gördü.  Bizim bu AKP  hükümetinden hesap sormamız gerekiyor. Bugüne kadar AKP’ye oy vermiş, desteklemiş namuslu insanlara söylenecek en ufak bir sözümüz yok. Bizim ülkeyi ötekileştiren, ‘yukarıda kuşa bak’ deyip  aşağıda malı götürüp, ‘algıyla yönetiyorum bu ülkeyi’ diyen başbakan ve bakanlarına sözümüz var” dedi.

 

AZİZ BAŞKANLA BİRLİKTE SEFERİHİSAR’I DÜNYAYA DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Seferihisar’da birbirinden önemli projelere imza atarak Seferihisar’ın markalaşmasına devam edeceğini söylediği konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’yla birlikte ilçemizin adını Türkiye’ye dünyaya ezberletmeye devam edeceğiz. Seferihisar önümüzdeki süreçte yine Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek” dedi.

 

BALIKÇILARDAN AKP ADAYINA CEVAP

Sığacıklı balıkçılar mitingin sonunda Sığacık Kaleiçi’nde gerçekleştirdikleri balıklı gösteriyle güne damgasını vurdu. Sığacık’tan CHP ve Tunç Soyer’e Hanoz balığı bile çıkmaz diyen AKP Seferihisar adayına karşılık olarak, Sığacık Kale’sinden ellerinde megafonla yakaladıkları balıkları gösterdi. CHP ve Tunç Soyer için olta attık, Hanoz değil, Sinarit, Çipura ve Barbun çıktı diyerek balıkları gösteren balıkçılar, mitinge katılanlardan büyük alkış aldı.

 


 

DSC_6501 DSC_6503 DSC_6509 DSC_6532 DSC_6546 DSC_6590 DSC_6594 DSC_6602 DSC_6615 DSC_6632 DSC_6638 DSC_6652 DSC_6667 DSC_6701 DSC_6709 DSC_6715 DSC_6748unnamed (1) unnamed

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.