AK Parti Seferihisar’da İstifa Sesleri

 

 

Seferihisar AK Parti’de belediye başkan adaylığına Hamit Nişancı’nın atanmasıyla başlayan rahatsızlık belediye meclis üyeliği sıralamasında doruğa ulaştı.

 

İddialara göre Ümit Cingöz’e yakın isimlerin belediye meclisi üyeliği sıralamasında arka sıralara konması ve yine iddialara göre Ümit Cingöz’e kontenjandan meclis üyeliği teklifi götürülmesi bardağı taşıran son damla oldu.

 

Partide Ümit Cingöz rahatsızlığı
Ümit Cingöz’e yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Cingöz’e yakın isimler belediye meclisi üyeliği sıralamasında arka sıralara konmasını içine sindiremedi.

 

Cingöz, “Bu nasıl vefasızlık, bu arkadaşlarla on yıldan fazla partiye ve bölgemize hizmet verdik, bunu kabul edemiyorum” dediği belirtilirken Ümit Cingöz duygularını sosyal medya hesabından da paylaştı.

İŞTE ÜMİT CİNGÖZ’ÜN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIĞI CÜMLELER:


Sevgi, saygı, samimiyet; sosyal hayatın her alanında bunları yasamak bunlarla anılmak ne hoştur… Davranışların bunun yanından bile geçmeden sadece anadolu yakası nakliye firmaları riya ile bunları konuşmak ne kadar boşştur…
Hiçbir Beklentisi olmadan Yıllarca hizmet eden teşkilat mensuplarını, Beklenti nedeniyle Enfekte Olmuş gibi göstermek büyük haksızlıktır.

Teşkilatlardan çıkmış, Teşkilatın içinden gelenlerin sessizliğini hayretle izlemekteyiz. Birlik ve Beraberlik adına Teşkilatlar parçalanamaz.

İnsanların Partiye kazandırmamın yolu, Mevcut Teşkilatları kaybetmek Olmamalı. Önce Teşkilat.
Kendi Teşkilatlarını Şucu Bucu diye ayrıştırmak, Partiye verilecek en büyük zarardır.

 

PARTİDE CUMA SENDROMU
Ümit Cingöz ve taraftarlarının belediye meclis adaylığı sıralaması sürecinde dışlanma rahatsızlıkları sürerken, Cingöz ve taraftarları dün ve bugün uzun sire toplantı halinde yaşanan süreci değerlendirdiler.

Cuma günü yüzlerce kişinin partiden istifa edeceği söylentileri AK parti ilçe teşkilatında tsunami beklentisine neden oldu. Gözler Hamit Nişancı’nın istifaları nasıl önleyebileceği konusuna çevrildi.

 

seferihisar.com sitesinden alınmıştır…

 

 

 

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.