Ahmet Davutoğlu “Sığacık için her şeyi yaparız”

Davutoğlu tsunaminin vurduğu Sığacık’ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Seferihisar’da meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde yıkımların yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu.

Enkaz alanlarını gezen Davutoğlu Bayraklı’nın ardından deprem nedeniyle tsunami felaketi yaşanan Sığacık’ı ziyaret etti.

Sığacık’ta kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’nde Kaymakam Naci Aktaş’tan bilgi alan Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve Gelecek Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Halil Budak ile birlikte tsunami nedeniyle hayatını kaybeden Laike Erçetin’in evini ziyaret ederek yakınlarına taziyelerini sundu.

Sığacıklı esnafla da buluşan Davutoğlu “Çok büyük bir acı. Türkiye deprem gerçeğiyle yüzleşirken bu acıları hep yaşadık. Bizi teselli eden, bugün burada gördüğüm dayanışma bilincidir. Deprem konusunda gösterilen dayanışma bütün İzmirliler için bir gurur vesilesidir. Bundan sonra hepimiz deprem gerçeği karşısında siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak omuz omuza vermek zorundayız. Merkez üssü Seferihisar olmasına rağmen burada bir yıkım yaşanmaması çok sevindirici. Önemli derecede maddi hasar gören esnaflarımıza geçmiş olsun. Sığacık için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Davutoğlu, İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve İlçe Başkanı Halil Budak ile tsunamide önemli derecede zarar gören Teos Marina’da incelemelerde bulunmalarının ardından Sığacık ziyaretini sonlandırdı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.