Ahmet Aydın’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydın mesajında, “Etik değerleri yüksek, mesleğini aşkla yapan, ülkesini seven ve vatandaşların tarafsız bir şekilde haber alma hakkı için canla başla çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.


Başkan Aydın gazetecilerin ve etik gazetecilik anlayışının önemine vurgu yaptığı mesajında; “Vatandaşlarımızın ülkemizdeki ve dünyadaki tüm gelişmelerden anında haberdar olabilmesi için büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerimiz bizim için çok kıymetli. Bugün tüm vatandaşlarımızın hangi düşünceye sahip olursa olsun bilgiye yansız bir şekilde ulaşmasındaki temel faktör işini yüksek bir bilinçle yapan gazetecilerimizdir. Farklı düşüncelerin kendini özgürce ifade edebilmesi noktasında gazetecilerimizin gayreti yadsınamaz. Kamuoyunu haberdar etme bilinci ile en özel günlerde ailesi ve sevdikleriyle geçirecekleri zamandan feragat ederek haber peşinde koşan, en zor şartlarda; afetlerde ve felaketlerde dahi güvenlik güçlerimiz ve acil müdahale ekiplerimizle birlikte sahadan bir an ayrılmayan çalışan gazetecilerimize her zaman olduğu gibi bugün de gönülden teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.


Mesajında yerel basının önemine de değinen Başkan Aydın, “İlçemizde doğru bilgiyi vatandaşa ulaştırma görevini üstlenen ve ilkeli habercilik yapan gazeteci arkadaşlarımızın önemi büyük. Unutulmamalıdır ki ulusal basını besleyen yerel basındır. Yerel basında görev yapan gazeteci arkadaşlarımız bulundukları bölgede olup biteni her zaman yakından takip edip, hızlı reaksiyon göstererek kamuoyuna en çabuk şekilde doğru bilgiyi ulaştırma gayretindeler. Bizler yerel basında görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın gayreti görüyor ve her zaman takdir ediyoruz. Biliyoruz ki ortak kaygımız ilçemize ve bölgemize değer katmak. Özveri ve gayretleri için yerel basın emekçilerimize ayrıca teşekkür etmek isterim” diye konuştu. Etik gazetecilik değerlerine dikkat çeken Başkan Aydın, “Yanlış bilginin doğrudan çok daha hızlı yayıldığı günümüzde, doğru ve yanlışı titizlikle ayırarak vatandaşa ulaştıran. Etik değerleri yüksek, mesleğini aşkla yapan, ülkesini seven ve vatandaşların tarafsız bir şekilde haber alma hakkı için canla başla çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.