Ahmet Aydın ” TOKİ için ilk önce Seferihisarlılar”

Seferihisar Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “İzmir Genelinde en fazla konut yapılacak ilçe olması nedeniyle talepler gitgide arttı. Seferihisar Ziraat Bankası şubesinden aldığımız bilgiye göre Seferihisar ve İzmir il sınırları içerisinde 13 Bin kişi başvurarak bir anlamda rekor kırdı.

13 Bin Kişi Başvuru yaptı

İzmir çevresinde yaşayanların da başvurmasıyla birlikte bu sayının arttığını söyleyen Ahmet Aydın “3 kategori de bulunması şartları göz önünde bulunacak. Bunlar ise birinci şart olan şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, ikinci şart olan en az %40 engelli vatandaşlarımız ve diğer alıcı adayları olarak sınıflandırılıyor. Başvurular 15 Ocak (bugün) tarihinde sona erecek.

İlk öncelik en az 1 yıldır Seferihisar’da ikamet edenlere

Bana en çok sorulan sorulardan biri olan İzmir’den yada başka ilçeden başvuru yapan vatandaşlar kurada çıkarsa burada oturanlar Seferihisarlılar ne yapacak olması konusunda oldu, ama bunun için ilk öncelik Seferihisar’da bir yıl ve üzere ikamet vatandaşlarımızın olacak, gerekli şartlar oluşmaz ise sayıyı tamamlamak için bu kez Seferihisar dışından başvuru yapanlar kuraya dahil edilecek. Konutlar için kura çekilişi yeri ve saati toki web sayfasında duyurulacaktır. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başvurular 15 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.