Afet eğitimi verildi

İBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde afet sorumluları için eğitim verildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen eğitim programında, her mahalleden afet sorumluları belirlenerek yaşanabilecek bir afet sırasında yapılması gerekenler hakkında daha koordineli hareket edilmesi adına eğitim verildi. 


 CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, “Yaşadığımız 30 Ekim depremi, Sığacık’da yaşadığımız sel felaketinin ardından CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı olarak öncelikle böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını dileyerek olası bir doğal afet anında daha hazır daha bilgili ve daha koordineli olup halkımızın yardımına daha çabuk koşabilmek için her mahalleden afet sorumluları belirledik. Bugün İBB ‘den gelen eğitmenlerimiz afet sorumlularımıza ilk eğitimlerini verdiler,. Destekleri için Seferihisar Belediyesine, İBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğüne, İBB Seferihisar Yerel Hİzmetler Müdürlüğü personeli Murat Karabulut’a ve eğitmenlerimiz Onur Alp, Turaç Küçük, Kubilay Balaban’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Sözlü ve uygulamalı olarak yapılan eğitime,  CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, Sığacık muhtarı Yaşar Keleş,Tepecik muhtarı Azat Aktaş, Turgut muhtarı Okay Görgüner, Kavakdere muhtarı Murat Karaman ve CHP Seferihisar  mahalle afet sorumluları katıldı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.