Acil Toparlanın

Torbalı deplasmanında alınan farklı mağlubiyet moralleri bozdu. Hala Playoff’a gidecek üçüncü takım konusunda en iddialı konumda olan Seferihisar Spor, bu mağlubiyeti unutup bir an önce toparlanmalı.

Playoff planları yapan Seferihisar Spor, Torbalı deplasmanında dağıldı. Ligin güçlü ekibi, Seferihisar filelerine yarım düzine gol bırakarak karşılaşmayı 6-0 kazandı. Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mert Destek soruları cevapsız bıraktı.

İzmir Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Seferihisar Spor, playoff yolunda kritik dönemeci puansız kapattı. Torbalı deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla giden Seferihisar’da, alınan tarihi farklı 6-0’lık skor, moralleri yerle bir etti.

Playoff’a mutlak gidecekleri yönde açıklamaları bulunan takımın teknik sorumlusu Mert Destek, Torbalı dönüşü sorulara cevap vermezken, moralinin oldukça düşük olduğu gözlendi.

Ligde son altı haftaya girilirken, 25 puanla 3.sırada bulunan Seferihisar’ı takip eden rakipler aradaki farkı iyice kapattı. Seferihisar’ın Playoff’a kalabilmesi için ligi ilk 3 sırada tamamlaması gerekiyor. Seferihisar Spor Ligin 17.haftasında 8 Şubat Pazar günü Ülküspor’la karşılaşacak.

1.Torbalı 39

2.Ödemiş 35

3.Seferihisar 25

4.Alaçatı 24

5.Güzelbahçe 22

Güncel puan durumunu ana sayfa üzerinde görebilirsiniz

f1

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.