Misafir Çocuklarla 23 Nisan Coşkusu

Çocuk Bayramı dolayısıyla 2 ülkeden 50 çocuğu misafir eden Seferihisar Belediyesi, düzenlediği halk dansları gecesiyle tüm çocukları aynı sahnede buluşturdu.
Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde 4’üncü kez gerçekleşen Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali’ne Bulgaristan ve Makedonya’dan toplam 50 çocuk katıldı.
Seferihisar Çocuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Seferihisarlı ailelerin evlerinde misafir ettiği çocuklar, Çocuk Bayramı etkinliklerinin son gecesinde yöresel danslarını sergiledi.
23 Nisan Cumartesi akşamı Seferihisar Yeni Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, günün açılış konuşmasını Seferihisar Çocuk Belediyesi Başkanı Defne Kepcan yaptı. Çocuk Başkan Defne yaptığı konuşmasında, Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına duydukları minnettarlığı ifade ederken, 2 ülkeden gelen çocukları evlerinde misafir eden Seferihisarlılara da teşekkür etti.
Gecede Seferihisar Belediyesi Halk Oyunları, Zeybek Ekibi, Çocuk Halk Oyunları, Roman Ekibi gösterilerini gerçekleştirirken, misafir ülkeler Bulgaristan ve Makedonya ekipleri de sergiledikleri danslarında büyük alkış topladı.
Gecenin sonunda yurtdışından gelen misafirlere plaket ve katılım belgeleri Seferihisar Belediyesi Başkan Vk. Yelda Celiloğlu ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Neptün Soyer tarafından verildi. Gece, tüm çocukların hep birlikte eğlendiği DJ partiyle tamamlandı.
DSC_1154 DSC_1211 DSC_1245 DSC_1235
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.