Zorlu Virajı Kayıpsız Atlattı

Süper Amatör Lig B Grubunda Seferihisar Spor  ve Ödemiş Belediye Spor’u karşı karşıya getiren erteleme maçı Seferihisar İzzet Gül stadyumunda oynandı.
Her iki takımda zorlu karşılaşmaya galibiyet için çıkarlarken, rakibi karşısında ev sahibi Seferihisar ilk yarıyı 1-1 beraberlik ile tamamladı.
Müsabakanın ikinci yarısında Seferihisar Spor takımı daha atak bir futbol oynayarak yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirip bulduğu 2 gol ile maçı 3-2 lik skorla kazanmasını bildi.  Maçın gollerini Seferihisar Spor adına Uğur Canoğlu, Yağız Kasar, İbrahim Kuşcan attı.

Teknik sorumlu Mert Destek ” Erteleme yüzünden bugüne kalan en zor maçımızı oynadık, galibiyetten ötürü futbolcularımı kutluyorum, tribünden destek veren taraftarımıza 90 dakika yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum;  önümüzde daha kolay bir fikstür var, gruptan çıkıp Seferihisar Spor’u playoff lar sonucu BAL ligine yükseltmek için çalışacağız” dedi.

Sahadan galibiyetle ayrılan Seferihisar Spor takımı ligdeki puanını 37 ‘ye yükseltti.

 

 

 

 

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.