47 Yıl Sonra ‘’KöyKoop Logosundaki Kadın, Başkan Seçildi’’

KÖY-KOOP Merkez Birliğinde  2017 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 30 Haziran 2018 saat 11:00 de Ankara’da yapıldı. Tek liste ile yeni yönetim seçildi.

Genel Kurul sonrası 9 Temmuz 2018 Pazartesi Ankara Merkez binasında yapılan ilk Yönetim Kurulu Toplantısında görev paylaşımı şu şekilde oldu:

Genel Başkan:

 Neptün SOYER                     Köykoop İzmir Birliği

Genel Başkan Yardımcıları:

Eray ÇİÇEK                              Köykoop Muğla Birliği

Mehmet KAVAS                      Köykoop Manisa Birliği

Osman ÖZKAN                        Köykoop Bursa Birliği

Mahmut Barış AYDIN             Köykoop Isparta Tarım Koop Birliği

Yönetim Kurulu sonrası konuşan Köykoop Merkez Birliği Genel Başkanı Neptün Soyer;

‘’’Öncelikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile göreve gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Beyefendi’yi  yeni görevinden  ötürü tebrik eder, hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Ülkemiz tarımının lokomotifti küçük işletmelerdir. Bu işletmelerin gelişmesi, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunabilmeleri, kooperatif, birlik çatısı altında birleşmeleri ile mümkündür.

Bizler çok amaçlı işlev yapan tarımsal kalkınma kooperatifleri, Köykoop birlikleri olarak üstümüze çok fazla görev düştüğünü bilerek yola çıktık .Merkez Birliği olarak 2018-2020 süresi içinde Birliğin güçlü geçmişine layık olarak, olması gereken yere taşımak için çalışacağız.

Ülke ekonomisinde karşılaşılan problemlerin çözümünde yasal her türlü düzenlemelerde tarım sektöründe üstümüze düşen görevleri ortaklarımızın ve kurumsal kimliğimizin menfaatleri doğrultusunda, Bakanlığımızla, Üniversiteler, STK lar, Uluslararası Kooperatif  Türkiye Temsilcilikleri, DGRV ile  ilişkilerimizi geliştirerek eğitim üretim pazarlama iletişim konularında uzlaşma kültürünü öne çıkaran yapıcı ve çözüm üreten bir birlik anlayışıyla hareket edeceğiz.

Özetle; Biz Köy Koop’un şanlı tarihine ve itibarına saygılı davranacağız ve kuruluşundan bugüne emek veren, içinde yer alan  herkesi kucaklayarak, tüm teşkilat yapısını canlandıracağız ve bu tarihi kurumsal yapıyı, bilimin, teknolojinin yeni olanaklarıyla buluşturacağız,   hem ortaklarımızın yüzünü güldürecek hem de tüm Türkiye’nin iftihar edeceği bir yapı haline geleceğiz. Durmayacağız, yorulmayacağız, her  zamankinden daha çok çalışacağız” dedi.

pubg uc

1 Yorum

  1. Neptün Soyer Başkanımı yürekten Tebrik eder Başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Tunç Başkanımada kolaylıklar dilerim sevgiler saygılar
    Ulsulararası Germiyan Kültür Sanat Edebiyat ve Bilim Derneği Başkanı Haşim CAN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.