40 Yıllık Tecrübe Yeni Adresinde

1977’de gayrimenkul sektörüne Seferihisar’ın ilk emlak firması olarak giren Karabulut Emlak yeni ofisiyle hizmete devam ediyor.

Yaklaşık 25 yıl Yenigün İşhanı’nda hizmet veren firma,  Seferihisar’ın gelişimine bağlı olarak değişerek ağırlık merkezinin Necat Hepkon Caddesi’ne kayması, kamu hizmet binalarının aynı bölgeye taşınması ve artan hizmet kalitesine cevap verebilecek bir ofis ihtiyacıyla SGK’nın karşısında, İZSU’nun yanındaki ofisinde hizmet vermeye devam ediyor.

 

SEFERİHİSAR CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

İnşaat sektöründeki teşviklere ve Seferihisar’ın artan marka değerine dikkat çeken Karabulut Emlak’ın kurucusu Mustafa Karabulut, “Seferihisar yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Capital, Sahibinden.com,  Hürriyet Emlak gibi prestijli medya organları tarafından m2 birim fiyatı en çok artan ilçenin Seferihisar seçilmesi tesadüf değil. Önümüzdeki dönem de Dolar’a, Euro’ya değil, Seferihisar’a yatırım yapanlar kazanacak” dedi.

DEV TECRÜBE ÇÖZÜM ORTAĞI OLDU.

Seferihisar Belediyesi’nde uzun yıllar İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan tecrübeli isim Gürcan Öğünç, Karabulut Emlak’ın da çözüm ortaklığını yapıyor. Gürcan Öğünç Harita’da, hali hazır harita, imar uygulaması, yola terk, plan kote, tevhid, ihdas işlemleri yapılıyor.

YENİ HABER GAZETESİ ŞUBESİ DE AYNI NOKTADA

Bölgenin güçlü sesi Yeni Haber Gazetesi’ne de aynı adresten ulaşabilirsiniz.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.