Cumhuriyetimizin 96. yılı Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası olan Cumhuriyetin ilanının 96. Yılı ilçemizde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. 29 Ekim Salı günü saat 10.00’da İzzet Gül Stadyumunda düzenlenen tören, İlçe Kaymakamı İlhan Abay, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Jandarma Muhabere Tabur Komutanı Albay Feridun Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel ile daire amir ve müdürleriyle çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Törene ayrıca Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in protokol davetlisi olarak 1993 yılında hain pkk terör örgütünün baskını sonucu Van – Gevaş’ta şehit olan Mehmet İzdal öğretmenimizin kız kardeşi Nükhet Öztürk ve şehit aileleri de katıldı.

Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Kutlamanın ardından Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlamın ve önemine ilişkin konuşma Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay tarafından yapıldı. Törene günün anam ve önemine uygun şiirler, okulların halk oyunları gruplarının gösterileri, çeşitli dans gösterileri, Seferihisar Belediyesi Tekvando ekibinin gösterileri ile devam etti.

Tören, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenmiş olan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten resmigeçit töreniyle tamamlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu akşam saat 20.00’de Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenecek fener alayı ile devam edecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.