Engeller Sınır Tanımaz

Seferihisar Belediyesi, Can Arkadaş Özel Eğitim Merkezi ve Almanya Hamm Belediyesi işbirliği ile zihinsel ve bedensel engelli 9 Alman çocuk ve 6 refakatçiyi Seferihisar’da misafir ediyor.

Almanya’dan gelen çocukları Teos Ormancı Tatil Köyünde karşılayan Belediye, Can Arkadaş merkezi çalışanları ve Seferihisar’da yaşayan engelli çocuklar ile Şehirler arası nakliyat fiyatları ailelerin katılımıyla bir hoş geldin partisi düzenlendi.

Gerekli bütün masrafların Hamm Belediyesi tarafından karşılanan engelli çocuklar Çarşamba günü Seferihisarlı çocuklar ile ortak bir atölye çalışması yapacak ve yapılan eserler hem Hamm da hemde Seferihisar da sergilenecek.

Bir hafta boyunca çeşitli atölye çalışmaları yapacak olan grup hafta sonu ülkesine dönecek.

Zihinsel ve bedensel engelli çocuklarımızın iyi bir eğitimle kendilerini ne kadar geliştirdiklerini ve fırsat verildiği anlarda neler yapabileceklerini kanıtladıkları eğitim ve kamp süresi, engelli öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle sona erecek.DSC_4236 DSC_4345

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.