20 günde 200 bin takipçi oldu

FOX TV Ana Haber sunuculuğu görevini bırakan Fatih Portakal, toprağın ritmine dönüyorum demişti. Fatih Portakal Seferihisar’da çiftliğinde kurduğu yeni hayatından ve Seferihisar’ın içinden paylaşımlarıyla sosyal medyada hayran kitlesini katladı.

Fatih Portakal 20 gün önce de YouTube kanalını harekete geçirdi. 3 yıl önce Youtube’a giren, ancak o dönem şirket kuralları gereği kanalını kullanmayan Portakal şimdi YouTube’da videolarını paylaşmaya başladı.

Fatih Portakal yayınladığı son videoyla YouTube’da 20 günde 200 bin abone sayısının geçildiğini belirterek takipçilerine teşekkür etti.

İşte o mesaj –

Kim derdi ki gün gelecek digital ortamdan yayın yapılacak ve insanlara aynı tv’deymiş gibi seslenilebilecek.
Benim gibi teknoloji bilgisi ve yeteneği kısıtlı biri dahi artık bu mecradan yayın yapıyor. Şunu söyleyebilirim: gündemi belirlemek güzel, bilgi almak bilgi paylaşmak güzel. Bir de en sevdiğim sey anlatmak, o da güzel.
Ama 1. sırada ne mi var: daha fazla özgürlük, daha fazla zaman…
Aklımı seveyim… Bitti gitti..
Öptüm…

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim derdi ki gün gelecek digital ortamdan yayın yapılacak ve insanlara aynı tv’deymiş gibi seslenilebilecek. Benim gibi teknoloji bilgisi ve yeteneği kısıtlı biri dahi artık bu mecradan yayın yapıyor. Şunu söyleyebilirim: gündemi belirlemek güzel, bilgi almak bilgi paylaşmak güzel. Bir de en sevdiğim sey anlatmak, o da güzel. Ama 1. sırada ne mi var: daha fazla özgürlük, daha fazla zaman… Aklımı seveyim… Bitti gitti.. Öptüm…

Fatih Portakal (@fatihportakal)’in paylaştığı bir gönderi (11 Eki, 2020, 11:32ös PDT)

https://www.youtube.com/channel/UCTRxpG0DLS9eNmeeqTsz_jQ

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.