2. Akdeniz Öykü Günleri Seferihisar’da başlıyor!

  1. Akdeniz Öykü Günleri Seferihisar’da başlıyor! Geçtiğimiz yıl Çeşme Alaçatı’da düzenlenen Akdeniz Öykü Günleri’nin ikincisi bu sene “Birlikte Saracağız Yaralarımızı” başlığıyla Seferihisar’da düzenleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, İzelman ve İtalyan Dostluk ve Kültür Derneği ile ortaklaşa yapılan etkinlik, bu yıl İzmir’i Akdeniz’in kültür merkezi haline getirmek fikrinden yola çıkarak, rotasını İtalya’ya doğru çeviriyor.

Katılanlara İtalyanca-Türkçe bir öykü kitabının da dağıtılacağı etkinlikte, “Amazonlar” isimli bir dans gösterisi, “Vedalar Atlası” isimli bir tiyatro gösterisi, “İtalyanca Romantizm” adlı bir müzikli gösteri olacak. Tamamı yaşadığımız günlerin acısını paylaşmak amacı ile tasarlanan program ile sanatın birleştirici ve ruhu dinginleştiren gücünü göstermek hedefleniyor.

Gösterilerin yanı sıra söyleşilerde “Dante Üzerine” başlığında; Lia Lodovici ve Timur Guda, “Akdeniz ve Öykü” başlığında; Lauro Da Santo, Luigia Cristofora, Murat Şahin Seferihisarlılarla buluşacak.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin kültür ve sanatın birleştirici gücüne bu günlerde daha çok ihtiyacımız olduğunu ifade ederken tüm Seferihisarlıları etkinliğe davet etti.

  1. Akdeniz Öykü Günleri 11-12 Mart tarihleri arasında Çağan Irmak Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ek bilgi olarak, oldukça kalabalık bir etkinlik olacağına şüphe yok, Çağan Irmak Kültür Merkezi izleyici sayısı koltuk olarak 120 kişi olduğu için, erken gidip salonda yerinizi almanız tavsiye edilir..

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.