19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı Seferihisar’da da coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak, Türk ulusunun kurtuluş mücadelesini başlatmasının 99.yılı, yine her yıl olduğu gibi büyük bir heyecanla kutlandı.

Seferihisar’daki kutlamalar Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Resmi tören, Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Tunç Soyer, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, daire amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Seferihisar Asil Nadir Lisesi’nin üstlendiği kutlamalarda, Seferihisar Belediyesi ve Asil Nadir Lisesi dans grupları gösteriler gerçekleştirdi. Seferihisar Belediyesi tekvando takımı, Halk Dansları Ekibi ve Halk Eğitimi Merkezi Halk Dansları Ekibi’nin gösterileri kutlamalara renk kattı.

Öğrenciler önce “Atatürk’ün Gençliği Hitabesini” dinlerken, ardından “Gençliğin Atatürk’e cevabı” hep bir ağızdan okundu.

İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, ilçe protokolü tarafından verildi.

Programın ardından Seferihisar Belediyesi tarafından çarşı merkezine yapımı tamamlanan parkın açılışına geçildi.

19 Mayıs Kutlu Olsun

19 Mayıs Kutlu Olsun

19 Mayıs Kutlu Olsun

19 Mayıs Kutlu Olsun

19 Mayıs Kutlu Olsun

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.