19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Bayramı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Seferihisar Sığacık Mahallesi Atatürk Büstü önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Programa Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Recai Atasavun, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Karagöl, Siyasi partilerin İlçe Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde Sığacık 80.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin oluşturduğu kortej yürüyüşü ile başlayan törenler. Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Sığacık Atatürk meydanında düzenlenen program kapsamında Seferihisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Seferihisar Belediyesi Ürkmez Gençlik Merkezi öğrencilerinin hazırladığı step gösterisi, Seferihisar Belediyesi Jimnastik Takımının gösterileri ve Seferihisar Halk Eğitim Merkezi saz ekibinin konseri ile devam eden kutlamalar;  Seferihisar’da bulunan okullar arası yapılan halat çekme, gol atma, pinpon topu taşıma, kova doldurma gençlik yarışmalarının da düzenlendiği  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Recai Atasavun ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in programı hazırlayan öğretmenleri tebrikleri ile sona erdi.

 

DSC_2206 DSC_2219 DSC_2224 DSC_2229 DSC_2238 DSC_2261 DSC_2264 DSC_2278 DSC_2284 DSC_2308 DSC_2328

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.