16. KIBATEK Yaz Edebiyat Buluşması başladı

Seferihisar Belediyesi, KIBATEK ve Abderalılar Sanat Platformu işbirliği ile gerçekleştirilen 16. KIBATEK Uluslararası Yaz Edebiyat Buluşması Ürkmez Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Müzik ve Şiir Gecesi ile başladı.

16.’sı düzenlenen Yaz Edebiyat Buluşması’na Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, İran, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Macaristan, Belçika ve Türkmenistan’dan şairler, yazarlar, akademisyenler ve türkologlar katılıyor.

KIBATEK’in 16. Uluslararası Yaz Edebiyat Buluşması’nın iki günlük programının Sanatçı Sinan Yasdıman sunumuyla başlayan ilk gününde Ürkmez Gençlik Merkezi Salonu’nda KIBATEK Başkanı Mevlüt Kaplan ve KIBATEK Onursal Başkanı Feyyaz Sağlam başkanlığında şairler, yazar ve akademisyenlerden oluşan konuklar keyifli bir şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Sığacık’ta edebiyat dolu Cumartesi

Şölen 14 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Ürkmez Gençlik Merkezi’nde Uluslararası Dünya’da Türkçe ve Türk Edebiyatları Forumu ve ardından saat 21.00’de Sığacık Kaleiçi’nde Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleştirilecek Müzik ve Şiir Gecesi ile devam edecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.