Yetişkin Ulamış’ta Söz Verdi

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Ulamış’ta yoğun katılımlı miting düzenleyerek, vatandaşlara seslendi.

 Seferihisar’dan araç konvoy halinde Ulamış’a giriş yapan vatandaş ve çok sayıda partililer coşkuyla karşılandı. Miting de kalabalığa ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla coşan vatandaşlar ile doldu.

İsmail Yetişkin Ulamış mahallesinde yaptığı mitinge İzmir eski Milletvekili Musa Çam, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İyi Parti İlçe Başkanı Volkan Özfırat ve partililer destek verdi.

Millet İttifakı Adayı İsmail Yetişkin yaptığı konuşmada “Arkadaşlar, 24 Haziran öncesini bir hatırlayalım. Ekonomi uçacaktı. Bu hükümet sınıfta kaldı.31 Mart seçimleri çok önemli. Cumhuriyet için reklam arası dediler. Biz reklam arasını hiç kabullenmedik. 24 Haziran’da yüzde 71’i nasıl çıkardıysak hep birlikte yine cumhuriyete, geleceğimize sahip çıkacağız. Memlekette fabrikalar kapandı, işsizlik arttı. Üretimin olmadığı yerde 650 milyar dolar dış borç kapanır mı?

Benim arkamda Büyükşehir Belediye Başkan Adayım var. İşsiz genç aşsız ev kalmayacak. Seferihisar’a yatırımcı gelecek. Ruhsat için gelenlerlerle işsizliği çözeceğiz.

Zeytinyağını Tunus’tan ithal ettiler. Bu hükümet yakında mandalinayı da Portekiz’den yedirirler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla bir projemiz var. Seferihisar’ın mandalinasını İzmir Büyükşehir Belediyesi alacak. Aynı Tire Süt Kooperatifi’ndeki gibi. Ulamış Kalkınma Kooperatifi’ni harekete geçireceğiz. Ulamış deresinin ıslahını biz yapacağız. Ulamış’ta parklar yapacağız. Ulamış Seferihisar’ın gözbebeği olacak.

Ulamış artık eski Ulamış değil. Tiyatrosuyla anılan bir mahalle. Ulamışlı sanatla tanıştı, markalaştı. Ulamış’ı daha da güzelleştireceğiz. Ben bir Cumhuriyet sevdalısı olarak size söz veriyorum.

Bana adayın biri açık oturuma çıksın diyor. Yıllardın benim genel başkanım senin genel başkanını açık oturuma davet ediyor. Benim genel başkanımın karşısına çıktı mı? Ben de kendi üzerimden prim yaptırmayacağım. Bir televizyon programında konuşuluyor, benim dönemimde şu kadar yol yapıldı.İlçe girişini yapmayarak Seferihisar’ı cezalandırdınız. O yoldan kimin yol bulduğunu da iyi biliyoruz. Artık bu adayın jübile yaptırmanın zamanı geldi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.