101 cesur yürekten Gençliğe Hitabe

Seferihisarlı 101 genç Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudu

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Gençlik Kolları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılında Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni 101 gencin hep birlikte okuduğu anlamlı bir video ile kutladı.

  1. yıla özel 101 genç

Seferihisar’da gençler için faydalı etkinlikler, çalışmalar yürüten Gençlik Kolları bu sefer çok kıymetli bir video hazırlayarak içinde bulunulan koronavirüs salgını dolayısıyla meydanlarda kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı 101 üyesinin emekleri ile kutladı.
CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten “Hep birlikte nice bayramları coşkuyla eskisi gibi kutlayacağımız günleri bekliyoruz. İçinde bulunduğumuz koronavirüs salgını sürecinde meydanlarda coşkuyla kutlayamadığımız bayramımız için bizlerde bu yıl Atamızın bizlere vasiyeti olan Gençliğe Hitabe’yi okuyarak bir video hazırladık. Videonun sonunda dediğimiz gibi Atamızın ilke ve devrimlerinin bekçisi olmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun “dedi.

işte o video

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.