презентация Измир в Москве

Moskova’da İzmir Tanıtımı ( презентация Измир в Москве)

İzmir, Rusya’nın Moskova kentinde Intourmarket Moskova Turizm Fuarına katıldı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Seferihisar’ın Moskova’da tanıtımını yapma ve Cittaslow’u burada anlatma fırsatı bulduk. Standımız yoğun ilgi gördü. Rusya pazarının Seferihisar ve İzmir’de artırılmasına yönelik Moskova’da tur acenteleriyle görüşmeler yaptık. Görüşmelerimiz çok olumlu geçti onları İzmir’e davet ettik” dedi.

İzmir’den Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban’ın yer aldığı heyette İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Seferihisar Belediyesi, Bergama Belediyesi ve Selçuk Belediyesi yetkilileri vardı.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban “Intourmarket Moskova Turizm Fuarı’na İzmir standı altında belediyelerimizle birlikte katıldık. Yoğun ilgi gören standımızda İzmir tanıtımı yaptık. İzmir için alternatif pazar konumunda olan Rusya pazarındaki payımızı artırmak istiyoruz. Fuar süresince bu yönde çalışmalar gerçekleştirdik. İzmir’in doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini anlattık sağlık turizmi vurgusu yaptık” dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç“ Hıristiyanlığın yedi kilisesinden biri olan Bazilika Bergama’da bulunuyor. Özellikle Unesco Dünya Mirası Listesi’ne girdikten sonra din turizmi vurgusu yaparak Rusya pazarındaki Bergama’nın payını artırmak ve Rus turistleri Bergama’ya çekmek istiyoruz” dedi. Yoğun ilgi gören İzmir standında İzmir ve ilçelerinin tanıtım malzemeleri dağıtılırken İzmir’e özgü yöresel ikramlarda bulunuldu. Moskova’da düzenlenen iki turizm fuarından biri olan Intourmarket Fuarı, Rusya Kültür Bakanlığı’nın himayesinde ve desteğiyle, Rusya Seyahat Acenteleri Birliği, Rusya Turizm Endüstrisi Birliği, Rusya Federal Turizm Ajansı işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.